torstai 31. lokakuuta 2013

Grillattu kanaleipä


Tämä ruokaisa leipä sopii hyvin vaikka lounaaksi. Alkuperäisessä ohjeessa tavallisen majoneesin sijasta käytettiin avokadomajoneesia, mutta tavallinen majoneesi käy yhtä hyvin. Kuivattu sipuli antaa kanalle mukavasti makua ja tomaatti tekee leivästä mehukkaan.

Grillattu kanaleipä
 
4 annosta

4 viipaletta ruisvuokaleipää
nokare voita tai margariinia
4 - 2 broilerin fileepihviä
suolaa ja pippuria
2 tomaattia
salaatinlehtiä
noin 1 dl avokadomajoneesia tai tavallista majoneesia
kuivattua ja paahdettua sipulirouhetta

1. Nuiji broilerit ohuemmiksi ja suuremmiksi pihveiksi. Grillaa molemmin puolin kypsiksi ja mausta. Anna vetäytyä folion alla 5 minuuttia. Jos haluat leivistä ruokaisammat, asettele kullekin leivälle yksi broilerin fileepihvi, ja jos haluat pienemmmän annoksen, puolita yksi pihvi kahdelle leivälle.

2. Sipaise leiville ohuelti rasvaa ja valmista halutessasi avokadomajoneesi (soseuta yksi kypsä avokado ja sekoita majoneesin joukkoon). Nostele leivälle salaatinlehdet, tomaatinviipaleet ja broilerifileet. Viimeistele leipä majoneesilla ja sipulirouheella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti